2019 Entertainment Time Table

9.00          Event Opens

11.00 Arena   Wuffa (20mins)

11.20 Stage Roger ‘Dodge’ Moore (guitarist) (25 mins)

11.45 Stage Venue of the Performing Arts (song) (20 mins)

12.05 Arena Wrestling (1) (15 mins)

12.20 Stasg ‘Pop Chorus’ (30 mins)

12.50 Arena   Above and Beyond (Aerial act) (20 mins)

13.10 Arena   Venue of the Performing Arts (dance) (20 mins)

13.30 Arena   Steve Colley Stunts (30 mins)

14.00 Stage   The Broad-Way Players

14.20 Arena Wrestling (2) (15 mins)

14.35 Arena Above and Beyond (Aerial act) (25 mins)

15.00 Broad The Maiden in Distress Competition & Prize giving (30 mins)

15.30 Arena Steve Colley Stunts (25 mins)

15.55 Stage Lowestoft Players – Chitty Chitty Bang (20 mins)

16.15 Arena Wrestling (3) (15 mins)

16.15 Broad Motor Boat Racing

16.30Arena   Wuffa (20mins)

16.50Arena Wrestling (4) (15 mins)

17.05Arena Phoenix Karate Display (15 mins)

17.20       Entertainment Break

18.45 – 19.45 Stage ‘The Encounters’ Band

20.00 Stage Buster James Band

21.00 Broad Fully Fused Firework Display

21.20 Stage Buster James Band

22.00     Event Closes

South Park & Children’s area – Professor Jingles Punch & Judy / Andy Miller Children’s Disco / Steff and Nonsense (monkey puppet & balloons)